Vihdoinkin sain kuvia koneelle ja voin siten päivitellä juttuja :D

Meillä oli 16.5 Turussa ATT-hallissa kahden pentueen pentutapaaminen. Wishdecoy S-pentue, eli Namun pennut ja sitten tietenkin nämä Urhon ja Oonan pennut. Mukana taisi olla kymmenen pentua ja muutama aikuinen koira lisäksi. Urho ja Friakin kävi paikalla lähinnä ottamassa vähän aksaa.

Kaikki pennut olivat aivan ihania reippaita taaperoita <3 Urhon ja Oonan pennuista paikalla olivat kaikki muut paitsi Havu.

Tässä kuvia (en tiedä onko kaikkien pentujen nimet kirjoitettu ihan oikein) :

Milo (Caravaanari)

Neppe (tunnettu myös Pikku-Urhona :D)

Redi

Chico

Ria (tyttö)

Neppe ja Redi painii

...kuin myös...

Milo esittelee liikkeet :D

Milo pää

Namun pennuista: Siri

Sava

Mizy perheineen

Tupla

 

 

...ja yleistä pentuläjää ;D

 

Muuten meillä on elelty ihan normaalia elämää. Itse sain gradun palautettua ja seminaarin pidettyä ja valmistun nyt viimeinkin kesäkuussa :D ...myös mökki- ja uintikausi (lähinnä Fria) on päästy aloittamaan. Ihanaa!!

Myös Oona kävi hammasputsauksella ja verikokeessa ja ei mitään uutta ...terve kuin pukki!

Urhon kanssa oltiin käymässä pääsiäiskisoissa, mistä saatiin hylly. Muuten hyvä ja nopea rata, mutta itse myöhästyin yhdessä takaaleikkauksessa ja Urho hyppäsi renkaan väärästä suunnasta ...onneksi nyt eilen Riihimäellä saimme tilanteen korjattua ja Urho nappasi viimein sen ekan LUVAnsa nollavoitolla. Lisäksi Urho palkittiin koko kisojen nopimpana ykkösluokan koirana <3

Saija kuvasi Urhon radan ja se löytyy täältä: (katsokaa ilman ääntä, koska siellä saattaa esiintyä yhdessä kohdassa hieman huutoa, kun ohjaaja on pahasti myöhässä :D ...ja suuri Kiitos Saijalle kuvaamisesta ja linkittämisestä!!)

http://www.youtube.com/watch?v=xGc8tGR0OkQ&feature=player_embedded